Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

PODBot

stare
Jord is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

nie jest gitarka tylko skaczą albo sie nie ruszają^^ jakies inne skugestie ktos ma?

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie mam dyndns i niemoge polaczyc sie z komputerem tylko router sie wlacza zmienianie skórki w windowsie xp zacinanie sie myszki przy cs wyswietlanie co sie kupuje w counter strike 1.6 wlasna muzyka w csie pod koniec rundy wygranej windows vista cs 1.6 nie laduje sie war3 exp sie nie zapisuje szybkie pisanie w csie sprawdzanie w konsoli czy ktos ma steam sprawdzanie na serwerach czy ktos ma wh sprawdzanie na serwerach czy ktos ma steam server nie chce sie wlaczyc hostage.pl scinanie sie cs .16 program do zmniejszania pingu w csie problem z movie maker nie chce sie uruchomic problem w csie 1.6 gdy pisze na czacie nie wyświetla mi się to po kliknieciu new game nic sie nie dzieje cs mój serwer cs 1.6 nie jest widzialny myszka sie tnie w cs komendy w csie celownik nie powieksza sie komeda na nie ruszanie sie celownika w cs 1.6 jaka jest komenda na połączenie z serwerem ? jak zrobić żeby zmniejszanie sie celownik jak kucam - cs 1.6 jak zmniejszyc swoj ping na sieci jak przeniesc gracza w csie internet osiedlowy i tibia nie działa hamachi problem z polaczeniem sie hamachi nie da sie polaczyc hamachi nie chce sie zalogowac na serwerze

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam