Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Prosze o ocenianie mojego 1 tła.

Prosze o ocenianie mojego 1 tła.

stare
wyclef is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do wyclef  

Witam.
Wiem ze to jest denne zebym prosil o oceny mojego 1 tła ale coz zdarza sie :D

A to moje 2 dzielo
Burn.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg to01_866.jpg (8.3 KB, 75 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg burn01_343.jpg (35.3 KB, 68 wyświetleń)

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zmiana tła photoshop cs2 tutoriale zainstalowałem amx nie wiem co dalej ygoow co jest potrzebne do odpalenie programu tutoriale usuwanie tła ts jak sie zarejestrowac na kanale sciagnalem cs a tam jest steam problem z odpaleniem cs source wlaczam i jest czarny ekran photoshop tutoriale zmiana tła nie moge znalesc mojego serwera cs nie wiem co dalej robić myszka sie przycina a jest nowa ale tylko w cs 1.6steam co zrobic masz do mnie jakiś problem ale nie wiem skad mam steam nie wiem co sie dzieje ale wylancza mi sie cs kupiłem serwer do cs 1.6 i nie wiem co dalej jaka to jest mapa ze male ludziki jak zrobic zebym mial stale ip jak się zarejestrować w tales of pirates jak jest predkość internetu mojego gimp tutoriale zmiana tła dostalem bana na configa jak zrobić zebym mogl grac? cs puchatek dostalem bana nie wiem za co chce zalozyc wlasny server ale nie wiem jak uzyc programu no-ip amx jest ale nie działa śmieszne obróbki zdjeć ale jakim programem? śmieszne filmiki-ale jaja ściągnąłem torrenta i co dalej ściągnij program do zmieniania tła na zdjeciach ściągnij filmy z youtube bez rejestrowania ściągnij film za darmo kanibale ściągnij tła do power point

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam