Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

PODBot

stare
Jord is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Sciagam de_dust, wzucam do folderu WPTDefault(chyba dobrze wzuciłem) boty skaczą, amxx nie działa wtf? Chodzi mi zeby działał amxx i boty działały.

[ Dodano: Pon 03 Wrz, 2007 ]
Ej a co mam zrobic jesli juz zainstalowałem boty (inne zainstalowałem zbot?) bo amxx nie działa
a potrzebuje amx

jak jest amx to botów nie ma a jak sa boty to amx nie ma

:]

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zombie swarm boty zboty do pobrania na fpsbanana zboty do cs ściągnij wh_dust2 warcraft cs boty surf ski 2 boty steam i boty nie moge grać source boty skąd można ściągnąć boty server hlds + boty server cs 1.6 dust 2 pusty grają boty amxx pod boty na server pod boty jak dodać pod boty do hlds z amxx pod boty do cs1.6 download pod boty do cs-a 1.6 pod boty do cs 1.6 only dust2 forum komenda na boty jakki kod boty w cs jakie boty do cs jak ściągnąć boty do cs 1.6 jak zrobic boty w cs 1.6 jak zrobic boty w counter strike 1.6 jak zainstalować pod boty w cs 1.6 jak zainstalować boty co cs 1.6 jak zainstalowac boty w cs 1.6 jak włączyć boty w cs 1.6 jak właczyc boty

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam