Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Klan jak załozyć co pokolei PRO !!!

stare
like.no.other is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

a najlepiej kup mozg. w klany, bawi sie dopiero od 16 lat... a nie przyjdzie jakis dzieciak i chce miec pro elo klan niczym aka mYm..

Nie dodawaj mnie do znajomych, bo i tak cię nie przyjmę.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zamienie sie kontem steam cs 1.6 szybkie kupowanie cs steam instalacja i rejestrowanie sie steam sie tnie steam sie nie łączy steam nie łączy sie serwery sie nie chca dodac cs robienie filmikow w csie mysz tnie w csie mapa sie nie chce zmienić komenda na celownik zeby sie nie ruszają jak zmniejszyc swoj ping na sieci interp nie chce mi sie zmienic gdzie najlepiej wykupić serwer dlaczego tnie mi sie fraps czemu nie moge polaczyc sie z żadnym serwerem w cs cs- mam adma a pokazuje mi sie ze nie moge wejść na ten server cs non steam nie chce sie zainstalowac cs mi sie nie wlacza cs sie tnie cs sie nie łączy cs sie nie włącza cs 1.6 nie moge polaczyc sie z serwerem counter strike bindy na kupowanie counter strike nie włącza sie co zrobic jezeli nie chce mi sie otworzyc ygoow niepowiekszajacy sie celownik nie widze czatu w csie nie wczytuje mi sie lista serwerow w cs 16 non setam nie można połączyć się z siecią steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam