Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Packsteam

Packsteam

stare
Shadow is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Shadow  

Sciągnąłem packsteam (chciałem zobaczyć co to :P) i jak znajdę sobie serwer steam pisze mi to :

Kod:
This Steam account does not own this game. 
Please login to the correct Steam account
O co biega ? :P A serwer wybrałem taki jak mam gre czyli 1.6....

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zombie plague jak ustawić serwer na jakich serwerach gra neo na jakich serwerach gra mym jak zrobić regulamin serwera w cs jak zrobić monitor serwera cs jak zrobić monit serwera jak zrobić admina na serwerze hlds jak zrobić serwer non steam jak zrobić serwer diablo mod jak zrobić serwer cs 1.6 non steam jak zrobić serwer 16 slotów cs 1.6 jak zrobic restart serwera przez ftp jak zrobic monitor serwera jak zrobic admina na serwerze csa !! jak zrobic admina na serwerze jak zrobic admina na serwer jak zrobic serwer war3ft jak zrobic serwer w css jak zrobic serwer w cs jak zrobic serwer non steam jak zrobic serwer na tibii jak zrobic serwer cs 1.6 jak zrobic serwer cs jak zrestartowac serwer poprzez ftp jak zresetowac rank na serwerze jak znaleść sponsora na serwer cs jak zmienić nazwę serwera przez amx jak zmienić nazwę serwera cs 1.6 jak zmienić nazwę serwera jak zmienić mape na serwerze w cs

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam