Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

PODBot

Popularne słowa kluczowe: Counter Strike, CS, Non Steam, AMXX, Boty, Mapy, CS 1.6

stare
seba is Online
Super Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do seba  

Cytat:
No te podbot? co zrobic zeby działały bo nie działa amxx z nimi...
LOCK za durne pytania, sam się już pogubiłeś i nie wiesz co piszesz.

Wiesz że kocham jarać ;) ? Kliknij na i pozwól mi zapalić. Mój nick steam: pawelmroz
Go 84.38.95.197:27020 and play prO!

Nie pomagam na PW! Za każde pytanie dostaniesz warna.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
co zrobic zeby ping był mniejszy co zrobic zeby niemiec lagów w cs1.6 ventrilo nie działa ulepszanie podbotów słuchawki działają mikrofon nie działa szybki sciaganie map amxx cs 1.6 sv_downloadurl nie działa rank nie działa motd nie działa mikrofon w windows vista nie działa logowanie do admina amxx lagi co zrobić zeby niemiec ich cs16 kompilowanie pliku sma na amxx komenda zeby sie celownik nie zmniejszał w cs klikam na ikonke cs 1.6 nie działa jak zrobic w csie zeby sxe dzialalo jak zrobic kolorowy napis na stronie www jak zrobic glosowanie hlds amx jak zrobic binda na chodzenie cs 1.6 hlds pluginy nie działaja hamachi serwery cs nie działa dlaczego słuchawki działają a mikrofon nie? dlaczego serwery zombie mod nie działa? dlaczego cs mi nie działa czemu nie działa mi graffiti w cs 1.6 cs co zrobiĆ zeby celownik sie nie rusza cs nie działa counter strike opengl nie działa counter strike nie działa mi na open gl co zrobić zeby nie było lagów

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam