Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Celownik

Celownik

stare
Pegaz is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Pegaz  

Elo mam prośbe do Was..Jaka jest komenda na czerwnoy celownik[[Ciemno Czerwony]]..Kto powie "+".

Pegaz pali dziś Gibony od:
marlboro80 (23-07-2008)

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zmniejszenie celownika 1.6 komenda rozmiar celownika komenda nie mam celownika w cs nie mam celownika w awp mały celownik do cs steam komenda mały celownik counter strike source komenda jaki jest najlepszy kolor celownika w cs 1.6 jaka komenda na maly celownik w cs 1.6 jaka jest komeda na celownik do awp w cs 1.6 jaka jest komenda w cs na przelozenie broni z prawej do lewej reki jak zmniejszyć celownik komenda cs czy celownik do awp jest dozwolony? cs+komenda na celownik w awp cs komenda na celownik maly cs komenda celownik cs 1.6 zmiana wielkości celownika komenda cs 1.6 komenda żeby przy strzelaniu celownik sie nie powiększał cs 1.6 komenda na mały celownik cs 1.6 komenda na celownik zmniejszenie cs 1.6 komenda na celownik do awp cs 1.6 komenda celownik awp cs 1.6 + komenda na maly celownik cs - komenda na celownik counter strike source komenda na zmiane celownika counter strike nie mam celownika co jest nie tak z cs kiedy strzela powyzej celownika celowniki awp komenda celownik w awp nie jest kropka celownik w awp komenda bialy celownik w cs komenda

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam