Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Celownik

Celownik

stare
Pegaz is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Pegaz  

Elo mam do was pytanie.. Wpisalem komende na czerwony color..I kolor był czerowny.. Po wyłaczeniu gry i właczeniu nie jest już czerwony..Powie ktos co trza zrobic zeby byl na stałe ??

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zmiana koloru celownika przy strzelaniu zmiana koloru celownika podczas strzelania cs zmiana koloru celownika podczas strzelania zmiana koloru celownika cs 1.6 steam zmiana koloru celownika counter-strike source zmiana koloru celownika counter strike zielony kolor na fora.pl nie mam celownika w cs nie mam celownika w awp nie mam celownika przy awp cs nazwy zielonego koloru komendy na wszystkie kolory celownikow cs komendy do cs 1.6 zmiana koloru celownika komenda na zmiane koloru celownika przy strzale cs 1.6 komenda na różowy kolor celownika do cs'a 1.6 jaki macie kolor celownika cs 1.6 jaki jest najlepszy kolor celownika w cs 1.6 jak zrobic zeby w awp była czerwona kropka w celowniku jak zrobic kolorowy celownik w cs 1.6 jak zmienić kolor celownika w cs na czarny? jak zmienić kolor celownika jak zmienic kolor celownika w cs? jak zmienic kolor celownika cs 1.6 inny kolor celownika css czemu nie mam celownika cs 1.6 cs jak zmienić kolor celownika cs jak ustawić kolor celownika cs 1.6 komeda na maly celownik i kolor cs 1.6 kolorowy celownik counter strike nie mam celownika

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam