Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Celownik

stare
Pegaz is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Pegaz  

Dobra spoko już zrobiłem sam..Ale thx za chęci ;P Ja zrobiłem tak że wpisalem w confi tą komende :)

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
przed ślubem:ona: cześć!!!on: no nareszcie, już tak długo czekam!ona: może chcesz, żebym poszła?on: nie! co ci przyszło do głowy?ona: kochasz mnie?on: oczywiście o każdej porze dnia i nocy!ona: czy mnie kiedyś zdradziłeś?on: nie! nigdy! dlaczego pytasz?on przed ślubem: ona: cześć!!! on: no nareszcie, już tak długo czekam! ona: może chcesz, żebym poszła? on: nie! co ci przyszło do głowy? ona: kochasz mni counter strike zrobiłem serwa jak zapisac zmiany zrobiłem serwer przez dedicated i nikt na niego nie może wejsc zrobiłem serwer i nikt nie moze na niego wejsc zrobiłem server kumpel nie może wejść zrobiłem server i nikt nie może zrobiłem rejestracje na stronie i nie wczytuje mi loginu i hasla ściagnać cs-a tak aby działał ? zmieniają sensitivity w cs a myszka chodzi tak samo zaproszenie na 18 takst zabijanie za atakowanie swojego cs zabawa tak czy nie youtube kontakt e mail you tube+polska+kontakt wzór podania o dobra ocene wyznawcy kapitana bomby cs kontakt z adamem wymiana buttonów kontakt gg wymiana buttonami kontakt gg więcej fps dobra grafika witaj grafiti z takim napisem wav to już jest koniec warrock taktyka warrock taktyka voodoo ,ludzie,kontakty va - disco polo atakuje (2008) [6 serwerÓw] userconfig dobra grafika undertaker statystyki unable to connect czemu tak pisze gdy się loguje na server w wowie? trojan zaatakował

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam