Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Własne logo/spray w Counter Strike - poradnik + screeny

stare
tosiek is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do tosiek  

Cytat:
Napisał matszus
buzka z cs
To nie buźka tylko lambda czy jakoś tak :P i to oznacza że serwer Ci takie wymusił

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
steam sie nie łączy steam nie łączy sie steam nie chce się włączyć problem nie moge wlaczyc steama jak wylaczyc synchronizacje w radeonie grasz czy nie grasz nokia download czemu nie moge polaczyc sie z żadnym serwerem w cs cs sie nie łączy cs nie laczy z serwerem cs nie chce mnie polaczyc z zadnym serwerem cs 1.6 nie moge polaczyc sie z serwerem co jest nie tak z cs kiedy strzela powyzej celownika a mialo byc tak pieknie download nie wczytuje mi sie lista serwerow w cs 16 non setam nie można połączyć się z siecią steam nie mogę się połączyć z serwerem cs nie mogę połączyć się z serwerem czytanie w myślach czy ma ktoś moze kody html obojętnie jakiej strony śćiąganie gier śmieszne zaproszenie na urodziny śmieszne piosenki z kaczyŃskim śmieszne piosenki o kaczyńskim ściągnij program do zmniejszania zdjęć ściągnij iniemamocnych ściąganie z youtube.pl ściąganie z youtube.com ściąganie z youtube ściąganie z rapidshare ściąganie z rapida

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam