Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Szukam serwera

Szukam serwera

stare
Gh0st [PL] is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Gh0st [PL]  

Szukam serwera TP, na którym są dobrzy gracze, którzy mogliby mnie czegoś nauczyć. Gram ciągle na jednym serwie ale tam wszystkich wycinam, a wiem, że nie jestem pro, no więc czekam na jakieś fajowskie pro serwery :D.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
wywala mnie z serwera w cs steam wywala mnie z serwera w call of duty 2 wywala mnie z serwera cs wyrzuca mnie z serwera steam connection lost wyrzuca mnie z serwera na aa wyrzuca mnie z serwera et wyrzuca mnie z serwera cs sprzęt komputerowy na którym grają gracze mym rozłącza mnie z serwera metin 2 problem z counter strike wywala mnie z serwera nie łączy mnie z serwerami counter strike na jakich serwerach grają gracze mymu jak zmniejszyć ping na serwerach zagranicznych cs jak zmniejszyć ping serwera dlaczego wywala mnie z serwera cs dlaczego mnie wyrzuca z serwera cs ? czemu po 5 minutach wyrzuca mnie z serwera cz nie łączy mnie z serwerami counter strike dlaczego wywala mnie z serwera bawilem sie amx i wywala mnie z serwera amx cs wywala mnie z własnego serwera szukam osoby do reklamowania serwera szukam administratora serwera szukam admina serwera szukam serwera za darmo do gry cs szukam serwera wlasnego szukam serwera do cs szukam serwera żeby grać na innych serwerach w tibia ściągnij program zmniejszający zdjęcia

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam