Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

COunter STrike NS + Vista

stare
sylwek920 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Przeinstalowanie cał
ej gry wystarcza ale tylko na krótki czas góra jeden dzień później znów przestaje działać

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zmienianie broni podczas gry cs zainstalowalem sterowniki i wylacza mi sie gra podczas grania w czasie gry komputer wyłącza mi się po 10 minutach restart systemu podczas gry restart komputera podczas gry w cs resety komputera podczas gry resetuje komputer podczas gry reset komputera podczas gry podczas gry wyłancza mi się komputer jaka jest tego przyczyna nalepsze.gry nalepsze gry online muzyka podczas gry cs 1.6 komputer wyłącza się podczas gry komputer sie sam restartuje podczas grania w gry komputer resetuje sie podczas gry jak robić zdjęcia w cs 1.6 w czasie gry forum gra wiedzmin wylacza mi sie podczas gry gra sie zacina myszka klawiatura podczas gry filmy, gry, seriale bez limitu fajne serwery surf do cs 1.6 czynne cały czas duży ping podczas gry w cs neostrada co zrobić gdy podczas gry wylacza sie gra c.s 1.6 muzyka wav podczas gry bind na puszczanie muzyki podczas gry cs 1.6 cały czas pisze mi invalid cd-key cs 1.6 śćiąganie i nagrywanie muzy śćiąganie gry ice tower śmieszne obróbki zdjeć ale jakim programem? śmieszne dzwonki jeden z 10 śmieszne grypsy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam