Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Celownik AWP

stare
Marzen is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jak to wpisze to sie pokaże ten z kropeczkami na około... A ja chce bez tych kropek...Czytaj ze zrozumieniem!

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
torrenty bez logowania sie rcon jak sie odbanowac nie chce mi sie zainstalowac ygoow nie chce mi sie interp ustawic mapa sie nie chce zmienić komp mi sie wyłącza zawiesza i nie chce sie wlaczyc włączyć co sie dzieje? interp nie chce mi sie zmienic html jak sie go uzywa gdzie sie sprawdza jaką sie ma karte graficzną cs- mam adma a pokazuje mi sie ze nie moge wejść na ten server cs non steam nie chce sie zainstalowac cs 1.6 gra sie lepiej z tłumikiem czy bez tlumika m4 co zrobic jezeli nie chce mi sie otworzyc ygoow co trzeba zrobić jak ma sie duży ping jakim programem otwiera sie dyski jaka komenda jest na zmianę broni bez animacji jak ściągać z rapidshare bez ograniczeń jak ściągac bez ograniczeń z rapidshare jak zrobic swoje logo w csie jak zrobic strone o csie na yoyo.pl jak zrobic polskie znaki w windowsie jak zrobic plik i gdzie userconfig.cfg w csie jak zrobic monitor w csie jak zrobic filmik w csie jak zostać pro w csie jak zmniejszyc swoj ping na sieci jak zmienić interp w csie jak zmienić grawitacje na serwisie jak zbindowac klawisz w csie jak zarejestrowac sie na tibi

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam