Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Celownik AWP

stare
chesters is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do chesters  

Cytat:
crosshair 0

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
white crosshair cs program celownik crosshair no zoom crosshair for awp c.s 1.6 no crosshair stalker nie działa mi komenda cl_dynamiccrosshair 0 nie działa mi komenda cl_dynamiccrosshair "0" nie działa mi cl_dynamiccrosshair 0 lepiej grac z dynamiccrosshair 1 czy 0 konsola counter strike crosshair komenda cs crosshair komenda cl_dynamiccrosshair 0 komenda cl_dynamiccrosshair komenda crosshair size small kolor do crosshair cs jak wylaczyc adjust_crosshair w cs'ie?? hltv awp model crosshair dynamiccrosshair dlaczego nie działa mi komenda cl_dynamiccrosshair 0 cs dynamiccrosshair cs 1.6 non steam white crosshair cs 1.6 no zoom crosshair download cs 1.6 new crosshair cs 1.6 cl_crosshairsize 0 cs 1.6 crosshair sniper cs 1.6 + cl_crosshair counter-strike crosshairs download counter strike sprites crosshair counter strike cl_crosshair_size counter strike 1.6 cl_dynamiccrosshair 1 config cs 1.6 crosshair small

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam