Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Dzieci na HashJamce !

stare
p1mp0ne is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do p1mp0ne  

No właśnie. Ten cały BfE czy jakoś tak to banda dzieci. fUrY uważa się za boss'a a Ser0 , poprostu n/c gdy zginie wydaje 15 sekundowy odgłos: GHHHHAAAAHHHAAAAGHHH...
Tak samo e-sport team. A co do gumi$ia to trzeba poprosić jego mamę do mikro żeby mu zabroniła grać. Nie nabijajcie się , każdy miał kiedyś 7 lat , nie?

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
ten serwer używa starszy protokół ( 47 ) niż wasz klient ( 48 ). jeżeli wy uważacie ten serwer jest podstarzały, wy możecie kontaktować się z administratorem serweru przy (żadnego adresu poczty elektronowej określany ). zabawa tak czy nie xfire nie łączy się xfire nie może połączyć się z serwerem steam nie chce się włączyć stalker nie można połączyć się z głównym serwerem serwery counter strike nie moge się połączyć samoczynnie wyłącza się windows movie maker restartowanie się komputera przyczyny przyczyny wyłączania się komputera przyczyny restartowania się komputera podczas gry wyłancza mi się komputer jaka jest tego przyczyna nokia 5220 nie chce się włączyć nie łączy się z serwerem cs nie można połączyć się z siecią steam nie można połączyć się z serwerem cs nie mogę połączyć się z serwerem pisze invalid cd key nie mogę połączyć się z serwerem pisze invaild cd key nie mogę połączyć się z serwerem nie mogę połączyć się z serwerem cs nie mogę się połączyć z serwerem cs nie mogę się podłączyć do serwera w cs jak wlaczyc kody do gry terrorist takedown jak połączyć się z własnym serwerem admin cs jak połączyć się z serwerem w cs 1.6 jak połączyć się z serwerem cs jak nauczyć się bunny hopa-cs dlaczego nie mogę połączyć się w cs do serv cs source jak połączyć się z serwerem przez konsole cs source gra nie chce się włączyć

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam