Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Mam problem z mikrofonem

Mam problem z mikrofonem

stare
kefirek18 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Kupiłem sobie niedawno słuchawki z mikrofonem. Słuchawki działają bez problemu, ale mikrofon nie chce mi działać :cry: Włączam testowanie sprzętuu i nie wykrywa mi głosu. Ale gdy słuchałem muzykę i testowałem to działało, ale słychać było muzykę !!! Po wyłączeniu Winampa nic mi nie odczytywało. Kiedyś coś nagrzebałem ale nie pamiętam co, głos mi odczytywało, ale w grze nie. Pomóżcie !!! :cry:

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
podłączylem słuchawki i nie działają niedziałające słuchawki w kompie nie działają mi słuchawki w skypie nie działają mi słuchawki w laptopie forum nie działają słuchawki w kompie nie działają słuchawki i mikrofon po podłączeniu do komputera mikrofon nie działa słuchawki działają dlaczego nie działają mi słuchawki dlaczego słuchawki działają a mikrofon nie? czemu mi nie działają słuchawki co zrobić gdy słuchawki nie działają słuchawki nie działają vista słuchawki i nie działają w cs na viscie słuchawki działają mikrofon nie działa vista głośniki słuchawki vista słuchawki vista laptop słuchawki tracer sterowniki słuchawki tanie i dobre słuchawki tanie dobre słuchawki do cs-a sterowniki mikrofon i słuchawki vista sterowniki do słuchawki z mikrofonem download sterowniki słuchawki z mikrofonem steel słuchawki sound 5h v2 specjalne słuchawki do cs słychać kroki soundmax słuchawki bluetooth skype problem słuchawki skype jak podłączyć słuchawki i mikrofon skype słuchawki za cicho simsy do pobrania za darmo i bez problemu

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam