Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Celownik w awp.

stare
seba is Offline
Super Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do seba  

Pershing, weź Ty to pro jesteś ^^
Cytat:
Napisał Pershing
i wale hs i mi znosi mniej
Sorrry ale huja wiesz a się odzywasz :O stań sobie przed ścianą z awp bez celownika i strzelaj, popatrz na ślady a dopiero później się wypowiadaj :|

Wiesz że kocham jarać ;) ? Kliknij na i pozwól mi zapalić. Mój nick steam: pawelmroz
Go 84.38.95.197:27020 and play prO!

Nie pomagam na PW! Za każde pytanie dostaniesz warna.

Serwery CS - Zapraszam.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
śmieszne zaproszenie na urodziny śmieszne zaproszenie śmieszne zaproszenia urodzinowe śmieszne zaproszenia na urodziny śmieszne zaproszenia śmieszne teksty na zaproszenia śmieszne obróbki zdjeć ale jakim programem? śmieszne nazwy profili na fotce śmieszne programy na telefon śmieszne programy graficzne śmieszne programy do zdjęć śmieszne programy do przeróbki zdjęć śmieszne programy do przerabiania zdjęć śmieszne programy śmieszne profile na nk ściągnij za darmo gry bez problemów ściągnij za darmo program do przeróbki zdjęć ściągnij polski program do zmniejszania zdjęć ściągnij filmy programem ściągnij program picasso ściągnij program obróbki zdjęć ściągnij program który przetłumacza z polskiego na angielski ściągnij program foto skype ściągnij program do ściąganie filmów z internetu ściągnij program do ściąganie filmów pl ściągnij program do zmniejszania zdjęć ściągnij program do zmieniania zdęć ściągnij program do zdjęć ściągnij program do wirtualnego tuningu ściągnij program do tuningu

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam