Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Problem z sXe :(

stare
sL[!]cK.` is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do sL[!]cK.`  

Aliasy, są to rozbudowane bindy, ale skoro nie masz pojęcia co to jest, więc na pewno nie wpisywałeś ich do configu, więc przyczyna leży gdzie indziej.

Pomogłem ? Kliknij na Dziękuję !

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
uzależnienie od cs uzalerznienie od csa tekstura nie jest zainkludowana do programu tales of pirates spolszczenie steam instalacja i rejestrowanie sie program nvidia nie może znaleźć sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem program nvidia nie moze znalezc sterownikow program instalacyjny nie może znaleźc sterowników nvidia nie może znaleźć sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem mam sxe injected ale wywala mnie z cs jaka to jest mapa ze male ludziki jak napisać zażalenie jak napisac zazalenie counter strike bindy na kupowanie co jest ze steam nie moge wejsc na zaden server protocol 47 co jest nie tak z cs kiedy strzela powyzej celownika nie masz zainstalowanego modułu 3-ciej strony bindy na bronie "nie masz zainstalowanego modu 3-ciej strony" śćiąganie gier śmieszne zaproszenie na urodziny ściągnij program do zmniejszania zdjęć ściągnij iniemamocnych ściąganie z youtube.pl ściąganie z youtube.com ściąganie z youtube ściąganie z rapidshare ściąganie z rapida ściąganie youtube ściąganie rapidshare

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam