Witam. Jest to mój 1 post na forum. Jestem początkujący w mappingu, ale postanowiłem, jako 1-szy mój projekt, stworzyć mapę typu de_. Jednak mapa jest nietypowa. Jako mapę wybrałem teren, na którym się dzieją perypetie w serialu Rodzina Zastępcza, czyli w domu Kwiatkowskich, Kossoniów, oraz ich otoczeniu. Na forum board.counter-strike.pl nie zostałem ciepło przyjęty z tym projektem. Pytając o rozwiązanie problemu zarzucono mi nabijanie postów :/ Dlatego z projektem przeniosłem się tu. Oto szczegółowe omówienie:
Nazwa tworzonej mapy to de_rodzinazastepcza. Jak wiadomo, terroryści mają za zadanie podłożyć bombę na BS'ach. Na mapie będą znajdować się 2 BS'y - w salonie u rodziny Kwiatkowskich, oraz w salonie rodziny Kossoń. Fani serialu Rodzina Zastępcza zapewne znają otoczenie, w którym toczy się akcja komedii. Posesje Kossoniów i Kwiatkowskich będą za ich domami połączone celowo - tam będzie spawn anty-terrorystów. Natomiast terroryści będą rozgrywkę zaczynać na placu, po drugiej stronie ulicy Frezji 15/17. W serialu tam jest płot i inny dom jednorodzinny, zostało to jednak zmienione na potrzeby rozgrywki. Więcej rzeczy nie będzie edytowane. Myślę, że jestem w tworzeniu tak około 10%. Zasady gry oczywiście się nie zmieniają, są takie same jak na innych mapach typu de_. Mapa przeznaczona jest oczywiście na Counter-Strike 1.6, nie na Source.
Trochę sztywno napisany opis, ale ważne, żeby był wyraźny :p Potrzebna mi jest pomoc. Mianowicie potrzebne mi są tekstury, do wewnątrz domu Kwiatkowskich. Komentujcie sprawę. Pomożecie?