Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

1shot1kill.pl - doskonale serwery

stare
gummer is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Gram na tych serwach i rowniez polecam. Nikt nie narzeka tam na lagi - jeszcze sie nie spotkalem..

Cytat:
Napisał like.no.other Zobacz post
pingi wahają się między 50-60 ms, jako dobry ping bym tego nie nazwał...
Wszedlem teraz i zrobilem screena:

Nie wiem skad ty te pingi wytrzasnales... Ja tam mam 2X ms :> A kumpel z UPC 1X :D
Neo i inne smaciarstwa 30-40 ms.

Jak chcesz to plac za ladna strone LOL

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
ściągnij program do zmniejszania zdjęć zmniejszanie zdjęć program zmniejszanie zdjec program torrenty torrent program do ściąganie filmów torrent program do sciąganie gier tekstura nie jest zainkludowana do programu sciaganie programu do angielskiego tłumaczenia programy.do.ściąganie programy za darmo do zmniejszania zdjęć programy do ściągnięcia zmniejszania zdjęć programy do ściąganie gier na ps2 programy do ściąganie gier programy do ściąganie filmów- do ściągnięcia programy do ściąganie filmów programy do zmniejszania zdjęć-ramki programy do zmniejszania zdjęć programy do zmniejszania pingow programy do sciagniecia virtual tuning programy do sciagniecia do przerabiania zdjec programy do przerabiania fotek do sciagniecia za darmo program zmniejszający zdjęcia program zmniejszający ping program zmniejszajacy ping program nvidia nie moze znalezc sterownikow program na przetlumaczenie slow polskich na angielski program do ściągania ares do ściagniecia program do ściąganie torrentów program do ściąganie napisów download program do ściąganie gier program do ściąganie filmów utorrent

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam