Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Problem z wyszukiwaniem serwerów

stare
gadzio22 is Offline
Banned

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

jak masz ustawione na video D3D to zmien na OpenGL mi to pomoglo i nie mysle zeby patch pomogl ja mam patcha v32 i na D3D wszystkie byly source a teraz na open gl sa praiwe wszystkie na 1.6
a jak nie zadziala trudno tu masz link na serwery cs 1,6 non steam
http://www.wiaderko.com/cs-1.6/serwe...1.6-non-steam/
nie zaszkodzi ci poszukac jakis fajnych serwow :)

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
jak zmienić skórke na stronie jak zmienić roździelczość gry nie włączając jej jak zmienic skórke na stronie yoyo szybkie zmienianie broni w cs szybkie zmienianie broni szybkie zmienianie broni w cs photoshop jak zmienić kolor oczu mapa sie nie chce zmien komenda na szybkie zmienianie broni interp nie chce mi sie zmienic czy ma ktoś moze kody html obojętnie jakiej strony cs: jak zmniejszyć fps-y cs 1.6 jak zmienić interp zmienianie głosu skype zmienianie formatu na mp3 jakie oprogramowanie na yoyo.pl forum cs jak zrobić głosowanie w grze counter-strike 1.6 jak zrobiĆ zeby cs nie zacinaŁa jak zmniejszyć rozrzut broni jak zmniejszyć ping w css jak zmniejszyć ping w cs 1.6? jak zmniejszyć ping w counter strike source jak zmniejszyć lagi w cs jak zmniejszyć lagi na servie w cs jak zmniejszyc ping w cs 1.6 jak zmniejszyc ping w cs jak zmniejszyc lagi w cs 1.6 jak zmniejszyc lagi w cs jak zmniejszyc celownik w cs 1.6 jak zmniejszyc celownik w cs

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam