Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Invalid Cd Key PROBLEM!!!!!!!

Invalid Cd Key PROBLEM!!!!!!!

stare
eloall is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Wiem że taki temat już był no ale nie wiele się z niego dowiedziałem... Otóż mój problem polega na tym że mam Cs 1.6 non steam no i nie moge wejść na żaden serwer bo jak wpisuje w konsoli connect i IP to mi wyskakuje albo Invalid Cd Key albo Failed to contact game server... A drugi problem polega na tym że wogule nie moge dodawać serwów na favorits niby wszystko ok klikam add serwer wpisuje IP ale na liście go niema ... Nawet serwy które działaja np u kolegi ktory ma też NS to umnie ani ich nie idzie wpisać na liste lub też połączyć sie z nimi przez konsole... Cs mam od kolegi i nie wiem co mam robic jakis patch ściągnąć czy co ?? Jeśli tak to powiedzcie z jakiej strony.Wiem że taki temat już był no ale nie wiele się z niego dowiedziałem... Otóż mój problem polega na tym że mam Cs 1.6 non steam no i nie moge wejść na żaden serwer bo jak wpisuje w konsoli connect i IP to mi wyskakuje albo Invalid Cd Key albo Failed to contact game server... A drugi problem polega na tym że wogule nie moge dodawać serwów na favorits niby wszystko ok klikam add serwer wpisuje IP ale na liście go niema ... Nawet serwy które działaja np u kolegi ktory ma też NS to umnie ani ich nie idzie wpisać na liste lub też połączyć sie z nimi przez konsole... Cs mam od kolegi i nie wiem co mam robic jakis patch ściągnąć czy co ?? Jeśli tak to powiedzcie z jakiej strony

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
problem z odpaleniem cs jak napisać zażalenie jak napisac zażalenie jak napisac zazalenie cs mi się tnie cs się tnie cs się nie włącza cs nie chce się włączyć bŁĄd: nie można połączyć się z serwerem mysql nie znaleziono punktu wejścia procedury nie udało się połączyć z siecią steam nie da się włączyć nowej gry w cs nie da się dodawać serwerów cs ściąganie z rapidshare bez ograniczeń ściąganie z rapidshare ściąganie rapidshare ściąganie przez torrenty ściąganie piosenek z youtube ściąganie gier za free ściąganie gier ściąganie filmów za darmo ściąganie cs 1.6 ściaganie z rapidshare ściaganie torrentów ściaganie piosenek ściaganie filmów ściaganie zwiększenie prędkości internetu zwiększenie liczby fps zwiększenie ilości fps screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6