Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

problem z kodem bezpieczenstwa

problem z kodem bezpieczenstwa

stare
pilu is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do pilu  

siema, moj problem jest taki ze gdy ktos chce sie zarejestrowac i trzeba przepisac kod bezpieczenstwa to nie ma tam kodu... sami zobaczcie ( sprbujcie sie zarejestrowac ) klan cs 1.6 sheen .
jak moge to naprawic ?

P.S. Czy mozna jakos zrobic tak zeby nie trzeba bylo podawac kodu przy rejestracji ( jak tak, to jak ? ) .

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
jak zarejestrowac sie na tibi jak zarejestrowac sie na ots jak zarejestrowac sie do tibi jak sie zarejestrowac w cs jak sie zarejestrowac w counter strike?? jak sie zarejestrowac na esl jak sie zarejestrowac na counter strike online problem z movie maker nie chce sie uruchomic gdy chłopak chce sie kochac w wieku 17 lat 2moons jak sie zarejestrowac? zarejestruj sie na cs ygoow rejestracja problem steam mi sie nie chce wlaczyc steam mi sie nie chce odpalic steam instalacja i rejestrowanie sie poszlam wiec do lodowki i zobaczylam nadajaca sie do mojego czynu kaszanke. nie chce mi sie zainstalowac ygoow nie chce mi sie interp ustawic nazwa serwera nie chce mi sie zmienić mysz sie przycina w cs 1.6steam a jest nowa mapa sie nie chce zmienić mam na imię dagmara i mam 18 lat. moja sytuacja jest bardzo krepująca komputer nie chce sie uruchomic komp mi sie wyłącza zawiesza i nie chce sie wlaczyc włączyć co sie dzieje? jak zmienic mape jak jest sie adminem jak zbanowac czitera gdy nie jestes adminem jak zarejestrowac steam jak sprawdzic czy ktos ma czity w csie jak sie zarejestrować żeby grać w gry internetowe interp nie chce mi sie zmienic

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam