Witam, w tym temacie będą znajdywać się wszelkie kontrowersje, historie, zmiany, plotki z życia =w=.
KOMENTARZE MILE WIDZIANE ! ;)
Wszyscy którzy widzą ciekawe sytuacje, smieszne posty, plotki, itp, prosze o wysyłanie linków do mnie (like.no.other) na pw, z odnośnikami do tematów które będą wykorzystane w tym dzienniku :)
1. Seba - Pierwszy użytkownik, który ukończył 10 000 postów.
No i stało się, niejaki
seba kilka dni temu, ustanowił niezwykłą ilość nabitych postów, bo aż 10 000 !
Serdecznie gratulujemy, i życzymy jeszcze więcej postów.
2. Ruszyła gazetka, czekamy na redaktorów.
Dnia dzisiejszego, za zgodą Mosha - wystartowała gazetka pt. "Wiaderko", w tej gazetce na bieżąco będziemy informować o wydarzeniach na forum.
Skoro ruszyła gazetka, chętnie oraz miło by było znaleźć mi kogoś do pomocy, dobrze by było gdyby ktoś pomagał szukać i pisać niusy, ale niechaj będzie, że każdy kto znajdzie coś nowego,ciekawego.. niech wyśle mi na pw, a na końcu niusa będzie napisane, od kogo jest info.
3. Nowy skrypt - Nie przestrzeganie regulaminu i drobne kłopoty.
Zapewne większość z was zauważyła, że od czasu gdy został wgrany nowy skrypt, użytkownicy totalnie olali regulamin. Najpierw userzy nie umieli edytowac, pisac, kasowac postow... potem zaczął się spam, samowola... poniewaz nie bylo moderatorow! Gdy wszystko wróciło do normy, znów zaczęły się schody - użytkownicy notorycznie łamią regulamin. Tak więc, drodzy userzy... są wakacje, pozwólmy modom zapewnić je w spokoju i pełnym uśmiechu.
Dla gazetki, Like.no.other
Zapraszam do Komentowania wydarzeń i do donoszenia mi na pw ciekawych rzeczy. :-)