Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

ping

Odp: ping

stare
Izzy is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Pingi spadają ale nie znacznie :/ Ale i tak to za mało... Oczekiwałem pingów coś koło 20 :/
Wydaje mi się że tak powinno być.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
uzależnienie od cs uzalerznienie od csa tales of pirates spolszczenie stalker nie znaleziono punktu wejścia program nvidia nie może znaleźć sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem program nvidia nie moze znalezc sterownikow program instalacyjny nie może znaleźc sterowników nvidia nie może znaleźć sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem mam sxe injected ale wywala mnie z cs jak napisać zażalenie jak napisac zazalenie zapomnialem hasło steam zapomnialem hasla w steam 1.6 zapomnialem hasla steam zainstalowalem sterowniki i wylacza mi sie gra podczas grania zabawa tak czy nie wwo wandale wandale w okolicy virtual tuning tutoriale tutoriale w photoshopie tutoriale sony vegas tutoriale photoshop pl tuning tutoriale photoshop tutoriale gimp tutoriale do virtual tuningu tutoriale do sony vegas tutoriale do photoshopa tutoriale do gimpa tutoriale do "cs3 photoshop" tutoriale adobe photoshop cs3

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam