Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

problem z class C

stare
el polaco is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Cytat:
czterem kolegom z klasy załatwiłem cs 1.6 non steam...
Chcieliśmy sobie pograć lecz powstał problem
mój kolega ma neostrade 512 kilo..założył serwa
trzech kumpli którzy mają neostrade spokojnie wbijają na tego seva i grają..
Ja mam radiówke 512 kilo i nie moge wejść na tego serwa...
pomużcie!!! co mam zrobić albo co ma zrobić moj kumpel żebym mógł wbić do niego na serwer..
z góry thx za pomoc,...........moj gg to :9845892

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zombie mod cs 1.6 non steam zagraniczne serwery do cs 1.6 non steam zabawa w chowanego cs 1.6 non steam wh do cs 1.6 non steam d3d wallhack do cs 1.6 non steam wallhack cs 1.6 non steam update cs 1.6 non steam turnieje cs 1.6 non steam torrent cs 1.6 non steam sxe-injected 6.9 wallhack - counter-strike 1.6 nonsteam strzelnica cs 1.6 non-steam spolszczenie do cs 1.6 non steam spolszczenie do counter strike 1.6 non steam spis serwerów do cs 1.6 non steam speed hack do cs 1.6 non steam speed do gry counter strike 1.6 non steam serwy do cs non steam 1.6 serwy do cs 1.6 non steam serwery-cs-1.6-non-steam serwery zombie non steam cs 1.6 biohazard serwery w cs 1.6 non steam serwery paintball mod do cs'a 1.6 non steam serwery na cs 1.6 non steam serwery gun game cs 1.6 non steam serwery do cs1.6 non steam serwery do cs-a 1.6 non steam serwery do cs 1.6non steam serwery do cs 1.6 non-steam serwery do cs 1.6 non steam war 3 serwery do cs 1.6 non steam bez hasła

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam