Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

[Skarga] 'nfzcior

Odp: [Skarga] 'nfzcior

stare
Maker is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Nie, sprawa nie jest zakończona. Steama mam.

Zobaczcie na screena:

Powiedziałem Nfzciorowi, żeby wszedł na ventrillo po czym on odpowiedział to co jest na screenie. Tutaj wyraźnie widać, że on tak jak by się obraził na mnie, za to że złożyłem skargę bo wie, że ban był dany bez podstawnie. Okej, drugi admin potwierdzi, ale ten też screena/dema nie ma więc to nic nie wyjaśnia. Nfzcior mógł przekonać go, żeby potwierdził. Proszę o wyciągnięcie wniosków i ewentualnie konsekwencji.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
tekstura nie jest zainkludowana do programu rejestracja na stronie problem nie moge wlaczyc steama odzyskanie zhackowanego steama mam steama i nie moge grac na non steamie' co jest ze steam nie moge wejsc na zaden server protocol 47 co jest nie tak z cs kiedy strzela powyzej celownika śćiąganie gier śmieszne zaproszenie na urodziny śmieszne zaproszenie śmeszne filmiki i piosenki do ściągniecia za darmo ściągnij program do ściąganie filmów z internetu ściągnij program do ściąganie filmów pl ściągnij program do zmniejszania zdjęć ściągnij iniemamocnych ściąganie z youtube.pl ściąganie z youtube.com ściąganie z youtube ściąganie z rapidshare ściąganie z rapida ściąganie youtube ściąganie rapidshare ściąganie prodramu do zmniejszania zdjęć ściąganie piosenek za free ściąganie piosenek za darmo ściąganie piosenek z youtube ściąganie piosenek z you tube ściąganie piosenek z mp 4 ściąganie piosenek na telefon ściąganie piosenek na mp3

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam