Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Liczba

stare
kubanska_zdzira is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Cytat:
Napisał seba
I? Patrz punkt 1 regulaminu!
i -> nie sugeruj sie tak tym pkt.
i -> po to jest forum.
pozdr.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zamienie sie kontem steam cs 1.6 steam instalacja i rejestrowanie sie steam sie tnie steam sie nie łączy steam nie łączy sie serwery sie nie chca dodac cs robienie filmikow w csie problem cs 1.6 hl2 nie włacza mi sie pod bot boty sie nie ruszaja mysz tnie w csie mapa sie nie chce zmienić komenda na celownik zeby sie nie ruszają jak zmniejszyc swoj ping na sieci interp nie chce mi sie zmienic dlaczego tnie mi sie fraps czemu nie moge polaczyc sie z żadnym serwerem w cs cs- mam adma a pokazuje mi sie ze nie moge wejść na ten server cs zwiekszenie predkosci w windowsie cs non steam nie chce sie zainstalowac cs mi sie nie wlacza cs sie tnie cs sie nie łączy cs sie nie włącza cs 1.6 nie moge polaczyc sie z serwerem counter strike nie włącza sie co zrobic zeby skrypty sie nie usuwaly w cs co zrobic jezeli nie chce mi sie otworzyc ygoow co jest nie tak z cs kiedy strzela powyzej celownika a mialo byc tak pieknie download niepowiekszajacy sie celownik

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam