Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Admin Mod > problem

stare
LoD- is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Wolę admin moda :P kiedyś go używałem i dobrze się sprawował a z amx nie miałem sposobności się poznać ale wydaje mi się że ma to za dużo bajerów i nie chcę żeby mi serv coś mulił przez to (mój komp jest strasznie słaby ale mimo to ciągnę 12 osób [bo narazie tylko tyle wbiło max] dzięki internetowi i magii chyba :S). Jeśli nikt mi tu nie pomoże jakoś to chyba spróbuje tego amx'a.

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
logowanie admina w amx mod logowanie admina amx wgrywanie amx na serwer wgrywanie amx spolszczenie amxbans podanie o admina cs podanie o admina pluginy do amx moda odbanowanie amx muzyka na koniec rundy w amx muzyka na koniec rundy amxx muzyka na koniec rundy amx mani admin plugin dodawanie admina logowanie na admina w cs logowanie na admina cs logowanie admina cs komendy admina amxx komendy admina amx komenda na dodanie admina jak zrobic admina amx jak zainstalować amx moda jak dodać admina w amx jak dodać admina amx jak dodac admina w amx jak dodac admina na amx jak dodac admina do amx jak dodac admina amx instalowanie amx instalacja amx moda dodawanie map do amx screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6