Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

sXe Injected - Sciagniecie , Zainstalowanie , Granie ;)

stare
Drill is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Drill  

a mi i tak sXe nie działa, choćbym nie wiem jak chciał... cracki, nowe wersje CS-a, patche... nic nie pomaga... nawet formata robiłem i to samo :P

Jeśli pomogłem, to daj zajarać A jak nie pomogłem, to zioło będzie kiedy indziej :)

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
sxe nie działa nie działa sxe ygoow nie działa terrorist takedown 2 spolszczenie słuchawki działają a mikrofon nie spolszczenie do terrorist takedown 2 rank nie działa mikrofon nie działa vista mikrofon nie działa hlds nie działa czat nie działa cs nie działa counter strike nie działa amxmodmenu nie działa amx nie działa sxe mi nie dziala sxe nie dziala nowe bronie w cs nowe bronie do cs1.6 nowe bronie do cs 1.6 download nowe bronie do cs 1.6 nowe bronie do cs nowe bronie cs jaka jest komenda na odbanowanie jak zmniejszyć recoil jak zmniejszyć pingi w cs jak zmniejszyć ping w css jak zmniejszyć ping w cs 1.6 non steam jak zmniejszyć ping w cs 1.6 jak zmniejszyć ping w cs screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6