Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Servery ( patch ? )

stare
seba is Offline
Super Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do seba  

Daron_KrN, instalujesz patcha do złego katalogu... Odinstaluj CS'a, zainstaluj go do D:\cs oraz patcha też do D:\cs i będzie działać.

Wiesz że kocham jarać ? Kliknij na i pozwól mi zapalić. Mój nick steam: pawelmroz
Go 84.38.95.197:27020 and play prO!

Nie pomagam na PW! Za każde pytanie dostaniesz warna.

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
ściągnij patcha do cs 1.6 31 zbot odinstaluj zainstalowałem patcha do cs1 6 i pisze invalid cd key zainstalowalem csa gdzie patcha zainstalowac zainstalowalem cs i patcha zainstalowalem patcha w css i nie działa czemu zainstalowalem patcha i nie moge uruchomic cs'a zainstalowalem patcha i celownik sie zmienil counter strike zainstalowac patcha do cs 1.6 z kad pobrac patcha v23 z jakiej strony ŚciĄgnĄĆ patcha 23 wkleic patcha wiedżmin nie działa po zainstalowaniu patcha wiedźmin crack do patcha 1.3 wiedźmin crack patcha 1.3 wiedzmin-crack do patcha 1.3 wiedzmin no-cd do patcha 1.3 wiedzmin crack do patcha 1,3 warcraft 3 problem z instalacja patcha w_loadwadfile: couldn load gfx.wad po zainstalowaniu patcha w jakim folderze instalowac patcha? v26 patcha cs v23 pobierz patcha trzeba miec patcha aby grac w cs/ szukam najlepszego patcha do c-s 1.6 szukam patcha v23 do cs1.6 download steam gdzie zainstalowac patcha stawianie serwa przez patcha v 23 sprawdzić patcha counter strike skąd można pobrać patcha do cs screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6