Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Servery ( patch ? )

stare
seba is Offline
Super Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do seba  

Daron_KrN, może może :) tylko patcha zainstaluj tam gdzie CS! Czyli jeżeli podczas instalacji CS'ka dałeś C:\program files\Valve\Counter-strike to również tam masz zainstalować CS'a!

Wiesz że kocham jarać ? Kliknij na i pozwól mi zapalić. Mój nick steam: pawelmroz
Go 84.38.95.197:27020 and play prO!

Nie pomagam na PW! Za każde pytanie dostaniesz warna.

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
możesz zabić tylko strzał w głowę serwery do cs tam gdzie nikt nie gra serwery cs non steam gdzie można zabić tylko hedem server gdzie można zabić tylko w głowę ip do serva gdzietylko mapy surf ski cs 1.6 gram mi sie instaluje nie tam gdzie potrzeba cs gdzie zainstalować patcha cs gdzie wypakowac patcha ? cs gdzie dac patcha 23 tam gdzie jest dużo gier gdzie zainstalować patcha w cs 1.6 gdzie zainstalować patcha w cs gdzie zainstalować patcha v23? gdzie zainstalować patcha v23 gdzie zainstalować patcha do cs ? gdzie zainstalować patcha do cs 1.6? gdzie zainstalować patcha do cs 1.6 gdzie zainstalować patcha do cs gdzie zainstalować patcha cs 1.6 gdzie zainstalować patcha cs gdzie zainstalować patcha gdzie zainstalowac patcha v23 gdzie zainstalowac patcha do cs 1.6 gdzie zainstalowac patcha do cs gdzie zainstalowac patcha cs gdzie zainstalowac patcha counter strike gdzie zainstalowac patcha gdzie wy tam i my gdzie wkleic patcha w cs 1.6 gdzie wkleic patcha do cs 1.6 screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6