Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Vote Map <<< Pomocy nie wiem jak zmienic

Odp: Vote Map <<< Pomocy nie wiem jak zmienic

stare
papkin is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do papkin  

Ale mi to automatycznie generuje przy każdym włączeniu serwera

----------------

Czytajcie ze zrozumieniem.....

Kurcze kiedys to samo mialem, to byl chyba plugin ^^ daj plugins.ini i amxx.cfg

moze to cos znajde ^^

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zalety serwera program do sro żeby za każdym razem wejść do serwera nie mozna znalezc serwera nie moge znaleźć serwera w cs nie moge znaleźć serwera nie moge znalesc mojego serwera cs nie chce znaleźć serwera cs 1.6 laguje mi przy strzale cs komputer dziala ale sie przycina komenda na zmiane koloru celownika przy strzale cs 1.6 key do counter strike przy włączeniu jak znaleźć ustawienia mikrofonu przy vista jak znaleźć sponsora dla serwera team speak jak znaleźć ip serwera cs sie wyłącza przy włączeniu cs 1.6 nie moge znalezc serwera błędy w steam przy łączeniu się do serwera 3 pikniecia przy włączeniu komputera śmieszne obróbki zdjeć ale jakim programem? ściągnąłem torrenta i co dalej ściągnij wwo każdy ponad każdym ściągnij wwo każdy pod każdym ściągnij film za darmo kanibale ściąganie filmów z serwera łączenie do serwera z hasłem przez konsole ładny baner przykład zombie mod ip do serwera znikł mi celownik przy awp znajdowanie serwera znaczki przy nicku

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam