Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Zmiana na steam

stare
el polaco is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Cytat:
Napisał kill_blade
wysoki poziom, i ciagle zapelniony (18 slotow)
hmm... wysoki poziom tez jest na waiderq, a zeby sie tam dopchac to tez trzeba miec cierpliwosc , wiec nei wyskakuj mi tu ze ty znasz jakis lepszy serw...

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
serwery steam z wysokim poziomem gry serwery cs wysoki poziom cs non steam serwer tp wysoki poziom poziomu skilla cs poziom skilla w et ćwiczenie skilla w cs ćwiczenie skilla cs ściągnij film killer za darmo ściąganie filmów youtube w wysokiej ściagam z neta mam wysoki ping zrób sobie poziomy opis gg zmiana rozdzielczosci z poziomu konsoli zmiana hasła z poziomu windows zmiana hasła z poziomu gość zdobyć skilla zbyt wysoki ping co zrobić? zbyt wysoki ping zbyt wysoki pig co zrobić? zbot problem boty sie ciagle dodaja zawiercie ffa pw: kill zarejestruj się w killer mu za wysoki ping w cs za wysoki ping kick z serwera za wysoki ping css za wysoki ping cs za wysoki ping counter strike/ za wysoki ping wyskakuje mi ciagle error w cs wyrzucony z powodu rezerwacji slotow wykrywacz skill

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam