Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

M4A1 czy AK47 Czym ci sie lepiej strzela ??!!

Odp: M4A1 czy AK47 Czym ci sie lepiej strzela ??!!

stare
FLYP is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do FLYP  

Tylko tłumik na M4 xD
Nawet mam full auto opanowane :D
Co do ak47 to lubie tez strzelać nim, nawet fajne skany wchodzą :D
Co do ak47 i full auto to celownik w ziemie i jazda, ale to tylko szkoda naboi :E
Mimo to wolę M4 niż AK

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
w cs source mam tylko program full auto podobty mam tylko 3 boty podbot serwer mam tylko 3 boty jak strzelać head z full auto jak opanować full auto cs jak opanować full auto czemu tylko ja i mam lagi w cs 1.6 ? cs i full auto co to full auto counter strike mam serwer znam tylko rcon mam problem włączam komputer i pokazuje mi się tylko pulpit bez ikon mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie mam glos na youtube tylko w sluchawkach mam dyndns i niemoge polaczyc sie z komputerem tylko router sie wlacza mam dostęp do torrenty tylko nie mogę ściągać filmów mam tylko 60 fps full auto w cs full auto css full auto cs świecace obrazki i nie tylko ściągnij za darmo heroes full version download na komórkę ściągnij syntezator mowy ściągnij spolszczenie do filmu iniemamocni ściągnij iniemamocnych ściągnij dzwonki tylko na komputer ściągnij full gta sa gra ściaganie filmów programami ściagam z neta mam wysoki ping {tdo} tylko dla orłów

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam