Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Ile dać slotów na mój serwer?

stare
Pershing is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Pershing  

ERF, gdybym byl toba to bym probowal 14-18 slotow

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
moje ip to gdybym czitował ip na puchatek czesc, moje ip to , gdybym czitowal to zapiszcie je i podajcie na ściągnij film gdyby jutra nie bylo |=wioska smerfów=|@hostage.pl zmiana interface w mu online zebym mial steam id wyłączanie team autobalance wyłącz autobalance zbot wyrzucony z powodu rezerwacji slotow więcej fps na slabym sprzecie cs 1.6 wioska smerfów serwer cs wioska smerfów server non steam wioska smerfów cs server wioska smerfów cs wioska smerfów wioska smerfow haslo warning: reliable overflow for 24/ ustawienie slotow ustawienia serwera hlds na slabym komputerze usmerfa server cs upload 400 kb/s ile slotow css unable to get ifilesystem interface half life unable to get ifilesystem interface from file system factory unable to get ifilesystem interface u smerfa serwer w csa the elder scrolls daggerfall download szukam klanu byle co szukam czit zeby bylo wh ! sz_getspace: overflow on netchan->messag sz_getspace: overflow on client datagram

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam