Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

modele

#

stare
roqey is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do roqey  

jednak to nie z boty ...
jak zainstlowalem csa na nowo to te modele tez sie instaluja
jeszcze spróbuje tego twojego "chwytu"
po usuwam pliki .res z mapami
ale w takim razie musze kazdy chyba
tzn kazada mapke . res usunac
cuż
jakos chyba damy rade ^.^
@edit
pouswałem te .res i tez nic nie daje
dalej 1 z botow lub 1 z graczy biegha w innym dzianku
wiesz moze czy jest w cs taki plik który odpowiada
za stroje wlsnie tych dodatkowych graczy czyli vipa itp ??
moze tam beda te skur####y
...

@ W końcu [ Dodano: Pią 02 Lis, 2007 ]
dałem rade sciognełem innego csa 1.6 i na tym innym stawiam serwa poprostu tamtem mial jakies dodatkowe 2 moze 3 modele i niestety ludzie musieli jes sciogac teraz jest wszystko ladnie, pieknie
dzieki za poswiecony czas
jesli taki wogóle był :D

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zamienie sie kontem steam cs 1.6 steam sie tnie steam sie nie łączy stawianie servera do csa na routerze spolszczenie do csa robienie filmikow w csie rcon jak sie odbanowac mapa sie nie chce zmienić komenda na celownik zeby sie nie ruszają interp nie chce mi sie zmienic html jak sie go uzywa gdzie sie wkleja boty czy ma ktoś moze kody html obojętnie jakiej strony czemu nie moge polaczyc sie z żadnym serwerem w cs cs: jak zmniejszyć fps-y cs- mam adma a pokazuje mi sie ze nie moge wejść na ten server cs mi sie nie wlacza cs sie tnie cs sie nie włącza cs 1.6 nie moge polaczyc sie z serwerem counter strike nie włącza sie co trzeba zrobić jak ma sie duży ping nowoczesne bronie nie widze czatu w csie nie wczytuje mi sie lista serwerow w cs 16 non setam nie można połączyć się z siecią steam nie chce mi sie interp ustawic jakie oprogramowanie na yoyo.pl forum cs jak zrobić mape do csa jak zrobić głosowanie w grze counter-strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam