Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Problem z Botem

Problem z Botem

stare
xZiomal is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Sory, ale niewiem czy to dobry dzial, ale ten wydal mi sie najlepszy, wiec pisze :P Gdy wlaczam swoj serwer (nawet mi niechodzi o to, zeby inni grali, tylko ja sam nawet - dlatego bota scigam) to gdy sciagam jakis bot np. od was, rozpakowywuje zipa, rada itp. itd. wlepiam pliki tam gdzie trzeba i komendy potem neidzialaja. Oto co mi sie pokazuje gdy wpisuje komedne do bota pobranego z tej strony KLIK (screen) Prosze o pomoc.

Z gory dzieki ;)

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zainstalowalem sterowniki i wylacza mi sie gra podczas grania problem ftp+łączy ale nie sciaga poszlam wiec do lodowki i zobaczylam nadajaca sie do mojego czynu kaszanke. mam server samp ale zmienia mi sie ip kocham go ale boje sie pierwszego razu cs jak sie daleko skacze confingi najlepszych graczy na swiecie w cs configi najlepszych graczy na swiecie cfg najlepszych graczy na swiecie najlepszy kawalek polskiego hip hopu śmieszne obróbki zdjeć ale jakim programem? zmiana interp na stale zapomnialem maila co zrobic zapomnialem klucza steam zapomnialem hasło steam zapomnialem haslo do steam zapomnialem hasla w steam 1.6 zapomnialem hasla steam zapomnialem hasla na steamie zapomnialem hasla do steama co zrobic zapomnialem hasla do steam co zrobić zapomnialem hasla do konta uzytkownika wwo wandale wandale w okolicy wady i zalety sony eriksona k800i walenie konia w szkole walee virtual tuning tutoriale uzależnienie od cs uzależnienia od counter-strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam