Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Komendy

stare
Pershing is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Pershing  

ohh, sorki za blad ale sie spieszylem z pisaniem

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zbanowalem sie jak sie odbanowac cs zainstalowalem sterowniki i wylacza mi sie gra podczas grania zainstalowalem patcha i wyskakuje mi blad szybsze poruszanie sie (kucanie) ale jak? mam server samp ale zmienia mi sie ip komputer dziala ale sie przycina kocham go ale boje sie pierwszego razu da sie znalezc kogos po steam id ? cs jak sie daleko skacze cs sie laduje ale nie odpala +steam blad podczas laczenia sie z serwerem świadomy sen budze sie śmieszne zdjecia na naszej klasie śmieszne rozmowy o jasiu lub z jasiem śmieszne obróbki zdjeć ale jakim programem? śmieszne fotki na naszej klasie ściągnąłem torrenta i co dalej ściągnij film za darmo kanibale ściąganie z odsiebie łamanie hasła na naszej klasie łamanie haseł na naszej klasie ładna grafika w csie zwody w pesie 2009 zmniejszyc ping w csie zmniejszenie celownika w csie zmienia mi sie nazwa serwera counter strike zmiana skina w windowsie zmiana reki z bronia w csie zmiana reki w csie zmiana interp na stale

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam