Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Lista Serwerów CS:S non-steam....

stare
seba is Offline
Super Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do seba  

Cytat:
A to dlatego, że nie przywyczaiłem się jeszcze do CS:S. W CS 1.6 Bardzo dobrze mi idzie -.-. A w CS:S ? Jak to się mówi nie mogę złapać cela...Dlatego chce poćwiczyć na non-steam..
Rozśmieszyłeś mnie :lol:

Wiesz że kocham jarać ;) ? Kliknij na i pozwól mi zapalić. Mój nick steam: pawelmroz
Go 84.38.95.197:27020 and play prO!

Nie pomagam na PW! Za każde pytanie dostaniesz warna.

Serwery CS - Zapraszam.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zamienie sie kontem steam cs 1.6 zalogować się na counter strike 1.6 uaktualnienie do cs 1.6 tworzenie map cs 1.6 turnieje cs 1.6 non steam turnieje cs 1.6 turnieje counter-strike 1.6 tanie serwery cs 1.6 spolszczenie do radia w cs 1.6 spolszczenie do cs-a 1.6 spolszczenie do cs 1.6 non steam spolszczenie do cs 1.6 download spolszczenie do cs 1.6 spolszczenie do counter-strike 1.6 spolszczenie do counter strike 1.6 spolszczenie cs 1.6 skrypty na skakanie cs 1.6 skrypt na latarke i na rozbrajanie cs1.6 nowe bronie do cs1.6 nowe bronie do cs 1.6 download komenda na zmniejszenie celownika w cs 1.6 jak zmniejszyć ping w cs 1.6? jak zmniejszyc ping w cs 1.6 jak zmniejszyc lagi w cs 1.6 jak zmniejszyc celownik w cs 1.6 jak zalogować się jako admin w cs 1.6 czemu lan w cs 1.6 nie działa cs ns 1.6 do sciagniecia cs 1.6 spolszczenie cs 1.6 non steam do sciagniecia

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam