Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Ile dać slotów na mój serwer?

stare
Drill is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Drill  

nie wiem, to już musisz sam sprawdzić :) ale myślę że niestety już na 11 slotach może zacząć pokaźnie lagować, więc lepiej zostań przy 10 (chyba, że pobawisz sie z komendami typu "sv_maxupdaterate", "sv_maxrate". To może coś da...)

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
uzależnienie od cs uzalerznienie od csa tales of pirates spolszczenie stalker nie znaleziono punktu wejścia program nvidia nie może znaleźć sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem program nvidia nie moze znalezc sterownikow program instalacyjny nie może znaleźc sterowników nvidia nie może znaleźć sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem mam sxe injected ale wywala mnie z cs mam server samp ale zmienia mi sie ip jak napisać zażalenie jak napisac zazalenie nie umiem robic wlasnego serwa do sampa śćiąganie gier śmieszne zaproszenie na urodziny ściągnij program do zmniejszania zdjęć ściągnij iniemamocnych ściąganie z youtube.pl ściąganie z youtube.com ściąganie z youtube ściąganie z rapidshare ściąganie z rapida ściąganie youtube ściąganie rapidshare ściąganie prodramu do zmniejszania zdjęć ściąganie piosenek za free ściąganie piosenek za darmo ściąganie piosenek z youtube ściąganie piosenek z you tube ściąganie piosenek z mp 4

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam