Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Jak zdjąć haslo z serwera 24/7

stare
ziomek132 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

dziex pdgyo dziala:D

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
żle dzialajacy mikrofon echo łączenie z serwerem... nie dziala zainstalowane sterowniki mikrofon nie dziala zainstalowalem sterowniki do myszki i nie dzialaja razer ygoow niedziala ygoow nie dziala blad aplikacji ygoow nie dziala aplikacja zostala zle zainicjowana ygoow nie dziala ygoow nei dziala blad systemu ygoow blad logowania nie dziala xfire dziala wyznawcy kapitan bomby nie dziala cs wszystko dziala oprocz pluginów amx wszystkie mikrofony mi nie dzialaja wpisuje w users.ini adma i nie dziala wpisuje ip do csa i mi nie dziala wlasny roundsound w mp3 nie dziala wlasne logo w cs dziala tylko na new game wklejone mapki mi nie dzialaja cs winamp nie dziala w viscie wejscie do mikrofonu nie dziala w windowskie mikrofon dziala na ventrilo nie w the sims 2 niedziala czas! votemap na koniec mapy nie dziala vista w grach nie dziala tylda vista ultimate nie dziala mi mikro vista sluchawki nie dzialaja vista nie dziala szukanie vista cs1.6 program half przestal dzialac ventrilo nie dziala podczas gry

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam