Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

CS Pro Mod

stare
seba is Offline
Super Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do seba  

Cytat:
Tak...Ale trzeba miec Cs:S,więc lipa :/
hyhy :D czekamy tylko aż pacsteam zacznie działać 8)

Wiesz że kocham jarać ;) ? Kliknij na i pozwól mi zapalić. Mój nick steam: pawelmroz
Go 84.38.95.197:27020 and play prO!

Nie pomagam na PW! Za każde pytanie dostaniesz warna.

Serwery CS - Zapraszam.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie jakiego trzeba sciagnac patcha zeby miec czat jaki plugin trzeba miec zeby wgrac muzyke na server cs jaki trzeba miec patch do cs czit jaka karte graficzna trzeba miec na 100 fps w csie jak miec ots od razu tylko pobrac gdzie trzeba wpisac s steam zeby miec admina forum drogie bravo !mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie n cs 1.6 co trzeba wpisac aby miec bron w lewej ręce counter strike czy trzeba miec oryginalny cd key co zrobic zeby miec więcej fps?? co trzeba zrobic zeby miec stale ip? co trzeba zrobic zeby miec male lagi w cs co trzeba zrobic aby miec celownik do awp do cs1.6 co trzeba sciagnac zeby miec inny glos co trzeba miec zeby serwer do cs dzialal co trzeba miec aby byc adminem w cs by miec adma trzeba miec steam ? żeby czity chodził trzeba mieć patch cs świecace obrazki i nie tylko ściągnij dzwonki tylko na komputer ściągaj co tylko chcesz za darmo z rapidshare śmieczne mp3 na komurke*darmowe śmiechowe emotikony śmiechowe {tdo} tylko dla orłów zwiecha kompa tylko na cs znacie jakies smiechowe filmiki na youtub zasady serwera trzeba akceptowac za duży ping co trzeba zrobić żeby go zmniejszyć

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam