Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

viknet.pl:27016

stare
H4Z3L is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do H4Z3L  

pograłem chwile i w ogole mi sie nie podoba ten serwer zal atmosfera na nim.. wiara sie kuci
... swoich co chwile przy respie atakują z noża.. nie polecam :)

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
czemu nie moge polaczyc sie z żadnym serwerem w cs cs- mam adma a pokazuje mi sie ze nie moge wejść na ten server cs 1.6 nie moge polaczyc sie z serwerem sie można się zalogowac do serwera gg serwer pośredniczący odrzucił prośbe o zalogowanie nie wczytuje mi sie lista serwerow w cs 16 non setam zarzadzanie serwerem cs zamienie sie kontem steam cs 1.6 wyszukiwanie serwerów non steam wgrywanie map na serwer tanie serwery ventrilo tanie serwery non steam tanie serwery gier tanie serwery do cs tanie serwery dedykowane tanie serwery cs 1.6 tanie serwery cs tanie serwery counter strike stawianie serwera team speak stawianie serwera hlds stawianie serwera cs robienie filmikow w csie puszczanie muzyki na serwerze przerobienie na serwer ns\ przerabianie serwera steam na non steam poprawienie wydajnosci serwera hlds poczuj sie pro serwer photoshop cs4 extended spolszczenie pauzowanie serwera przez gracza monitorowanie serwera

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam