Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Nie mogę wejść

Nie mogę wejść

stare
dendi is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do dendi  

Kiedy probuje sie polaczyc z moim serwerem ( niewazne czy przez konsole czy przez find serwers to wyskakuje mi coś takiego

You have been disconnetcted feom the server. Reason: "You have no entry to the server..."

co to znaczy i co mam zrobic zeby tego nie bylo

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
nie moge sie polaczyc z internetem przez steam nie moge polaczyc sie z serwerem ftp server cs dlaczego nie moge sie polaczyc z zadnym serwerem czemu nie moge sie polaczyc z serwerem gg czemu nie moge polaczyc sie z żadnym serwerem w cs cs source jak połączyć się z serwerem przez konsole cs nie moge sie polaczyc z serwerem cs 1.6 nie moge polaczyc sie z serwerem steam aktualizacje nie da sie polaczyc z serwem nie mogę połączyć sie z żadnym serwerem cs nie moge sie polaczyc z serverem w cs nie moge sie polaczyc z servem cs jak połączyć dwa komputery przez kabel sieciowy jak polączyć sie z serwerem w cs forum jak sie polaczyc z serwerami w cs? jak sie polaczyc do serwera cs cs nie chce mnie polaczyc z zadnym serwerem czy przez hlds da sie grac z botami? xfire nie może połączyć się z serwerem wlaczyc server przez rcon steam nie łączy sie steam mi sie nie chce wlaczyc steam sie nie łączy stalker nie można połączyć się z głównym serwerem rozmowa przez mikrofon w counter strike jak włączyć przyczyny zacinania sie komputera przyczyna wylaczania sie komputera podczas grania program do zmiany głosu w czasie rzeczywistym poszlam wiec do lodowki i zobaczylam nadajaca sie do mojego czynu kaszanke. nie łączy się z serwerem cs

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam