Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Problem HLDS

stare
seba is Offline
Super Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do seba  

Było wiele razy o zewnętrznym/wewnętrznym IP, zamykam.

Wiesz że kocham jarać ;) ? Kliknij na i pozwól mi zapalić. Mój nick steam: pawelmroz
Go 84.38.95.197:27020 and play prO!

Nie pomagam na PW! Za każde pytanie dostaniesz warna.

Serwery CS - Zapraszam.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
różnice miedzy ip zewnętrznym a wewnętrznym różnica w ip zewnętrznym a wewnętrznym różnica między ip zewnętrznym a wewnętrznym jest różnica pomiędzy zewnętrznym a wewnętrznym ip żeby nie było lagów w cs żeby było dużo ludzi w cs śmieszne obrazy do wklejania zdjęcia własny serwer cs na wewnętrznym ip wyrazy,które ż wymienia się na dz wikipedia wyrazy bliskoznaczne tworzenie serwera cs non steam na wewnętrznym ip trota -obrazy team speak 2 loguje wiele użytkowników hack steam klan nie mamy wiele zwyciestw steam crazyfrag serwer www na wewnętrznym ip serwer na ip wewnętrznym serwer na wewnętrznym ip przez serwer na wewnętrznym ip serwer cs na wewnętrznym ip serwer cs na wewnętrznym serwer crazyfrag serwer crazy frag w cs 1.6 reklamy aby było mozna wstawic swoje zdjęcie proszę o plugin zeby nie było widać nicka admina programy by można było wstawiać ramki i inne program do przeróbki zdjec aby było ramki połączenie wewnętrznego ip z zewnętrznym pliki w csie sciagaja mi sie po 2 razy patch do cs 1.6 żeby nie było krwi

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam