Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Puchatek CS [4FuN] - 84.38.95.197:27020 NonSteam

stare
Critical is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Critical  

Mam jedno pytanie co do waszych pluginów. Grając ostatnio na waszym servie nie raz oberwałem flashem (standart:P) i spodobał mi się wasz plugin. Czy można widzieć czy jest on udostępniany?
Jeśli tak to proszę o link do niego:]

Klan Forc3#Gam!ng szuka graczy!
Adres serwera: 193.218.154.107:27105
Serwer prywatny, po hasło proszę zgłosić sie na gg.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
ściągnij iniemamocnych zapomniałem hasło i odpowiedzi na pytanie steam wymuszenie interp na servie strony z filmami do sciagniecia strona z filmami do sciagniecia obliczanie jednostek obiczanie jednostek jak zmniejszyć lagi na servie w cs cs- mam adma a pokazuje mi sie ze nie moge wejść na ten server cs 1.6 nie mam czatu crack iniemamocni nieudane zapytanie webspell nie wiem jaka mam zintegrowana karta graficzna nie dziala mi mikrofon mam karte realtek nie mam serwerów na cs a nie mam celownika w awp mam sxe injected ale wywala mnie z cs mam steama i nie moge grac na non steamie' mam steam i niemoge wejsc na servery non steam śćiąganie gier śmieszne zaproszenie na urodziny śmieszne zaproszenie śmeszne filmiki i piosenki do ściągniecia za darmo ściągnij program do ściąganie filmów z internetu ściągnij program do ściąganie filmów pl ściągnij program do zmniejszania zdjęć ściąganie z youtube.pl ściąganie z youtube.com ściąganie z youtube ściąganie z rapidshare

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam