Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

cos wywala

stare
matt90 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mozecie dac linka do patcha v23? bo nie moge znalezc :(

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
cs nie moge dodac serwera do favorites cs nie moge dodac do favorite niemoge dodac serwera cs nie moge dodac serwera cs serwery sie nie chca dodac cs protocols nie moge wejsc do cs program nvidia nie moze znalezc sterownikow problem nie moge wlaczyc steama photoshop cs3 extended nie moge aktywowac mam steama i nie moge grac na non steamie' mam steam i niemoge wejsc na servery non steam czemu nie moge polaczyc sie z żadnym serwerem w cs czemu nie moge grac na zadnym serwerze w cs cs- mam adma a pokazuje mi sie ze nie moge wejść na ten server cs nie moge wejsc na server cs 1.6 nie moge polaczyc sie z serwerem co jest ze steam nie moge wejsc na zaden server protocol 47 patcha v23 nie moge zmienic interpu nie moge zmienic interp nie moge zainstalowac ygoow nie moge wejsc na serwer w cs source nie moge wejsc na server cs nie moge pisac w csie nie moge odbanowac nie moge dolaczyc sie do serwera cs nie moge dodać admina amx śćiąganie gier śmieszne zaproszenie na urodziny ściągnij program do zmniejszania zdjęć

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam