Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

zbanowany steam

stare
seba is Offline
Super Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do seba  

Daffy, usuń z server.cfg
Kod:
exec banned.cfg
reśnij serwa i zobacz (bo u mnie to pomagało usunięcie tego pliku mimo że był pusty)

Wiesz że kocham jarać ? Kliknij na i pozwól mi zapalić. Mój nick steam: pawelmroz
Go 84.38.95.197:27020 and play prO!

Nie pomagam na PW! Za każde pytanie dostaniesz warna.

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
tabela w bbcode steam confirmation code sj_stadium code product code do cs 1.6 przez steama product code cs podpisy bbcode outbound codec nick w podpisie bbcode need for speed underground 2 entire code gsm 6.1 ventrilo codec download duplicate product code steam cs product code counter strike product code cod modern warfare key code w multiplayer bbcodes komendy bbcode tworzenie tabeli bbcode tabelka bbcode tabela bbcode kolory bbcode ascii codec gsm 6.10-11025 hz,16 bit codec gsm 6.10 - 11025 hz, 16 bit vista code key do call of duty 4 steam wyrzuca z serwa stawianie serwa css non steam serwery frag executor obsluga wlasnego serwa w cs muzyka na serwa lan servers are restricted to local clients (class c)+server.cfg kto umi dodać muzyke do serwa

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam