Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM
Pojedynczy post dla tematu:

Kto mi zrobi stronkę na WEBSELL ?

stare
FireMan is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do FireMan  

Mam adminów na zbyciu to dam :) Ale stronę potrzebuję jakąś profesjonalną a w ogóle jak miałem w nuked klan to żal.pl . WebSpell moim zdaniem lepszy a nie znam sie aż tak żeby samemu zrobić taką stronę

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
sprawdzanie czy mam stale ip czy zmienne portale z fimami do pobierania jakie mam ip stale czy zmienne jak zrobić żeby jak zmienić nicka mam admina zeby dalej go miec cs 1.6 jak znaleść jaką mam kartę dżwiękową w laptopie jak sprawdzic czy mam stale ip jak dodać zegar i kalendarz na stronę html dostalem bana w cs i jak mam odbanowac ? dlaczego mam lagi w cs wczesniej nie mialem cs 1.6 mam male fps co zrobić gdy zakładam server cs i mam lagi ? mamy talent klan mamy talent mamt talent mam sxe injected ale wywala mnie z cs mam steam nie wiem co sie dzieje ale wylancza mi sie cs mam steam i co dalej mam steam ale nie mam płytki mam server samp ale zmienia mi sie ip mam neo ale nie moge zrobić serva non steam mam dobrego kompa ale i tak mam malo fps mam amx ale jak postawic server śmieszne obróbki zdjeć ale jakim programem? śmieszne dodatki na stronę ściągnąć grę za damo forum ściągnąłem torrenta i co dalej ściągnij spolszczenie do filmu iniemamocni ściągnij iniemamocnych ściągnij film za darmo kanibale ściągnij jakąś gre

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam